Ormancılar Hendek’te

Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz ve Hendek Orman İşletme Müdürlüğü görevine atanan Selçuk Yıldız Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyaret etti. 
“Yeşil deniz Hendek”


Gerçekleşen ziyarette Hendek hakkında bilgi veren Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek ormanlarıyla her zaman övündüğünü belirterek, “İlçemizi tanıtırken “Yeşil Deniz Hendek” sloganını kullanıyoruz ve bununla da gurur duyuyoruz. Atalarımızdan yeşil bir Hendek emanet aldık ve gelecek nesillere de yeşil bir Hendek bırakmak için mücadele ediyoruz. Belediye Başkanı olduğumdan bu yana ilçemizin çeşitli yerlerine 20 bin fidan diktik ve dikmeye de devam edeceğiz.


Hendek, büyümesini gerçekleştirirken çevreyle barışık bir şekilde büyümektedir. Bu sayede ilçemiz en koyusundan en açığına yeşilin binlerce tonunu bağrında barındıran nadide bir doğa harikası olarak kalabilmiştir.”dedi.


Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi çalışmalarından dolayı tebrik ederek, Hendeklilerin ormanlar konusundaki hassasiyetinin örnek olmasını diledi. Ziyarette Hendek İl Genel Meclis Üyesi Adem Öz ve AK Parti Hendek eski İlçe Başkanı Şenay Sakal hazır bulundu.