SOĞUKSU’DA ALTYAPI ARTIK DAHA SAĞLAM

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Soğuksu mahallesinde su taşkınlarının yaşandığı sokaklarda yağmur suyu alt yapı çalışması yaptıklarını anlatarak, “Yapılmaz, bakılmaz ve burası hep böyleydi gibi sözleri tarihe gömdük. Sorun varsa çözüyor, çalışma tempomuzu arttırıyoruz” dedi.

Hendek Soğuksu mahallesinde yağmur suyu alt yapı çalışması yapıldığı bildirildi.

ALTYAPI - KANAL TEMİZLİĞİ

Her gün farklı bir mahallede sorunları çözen Hendek Belediyesi ekipleri, bu kez Soğuksu mahallesinde çalışma başlattı ve tamamladı.  Soğuksu mahallesinde aşırı yağışlarda su taşkınlarının yaşandığı sokaklarda alt yapı çalışmalarına başlayan ekipler, 600’lük beton borular vasıtası için alt yapı güçlendirme ve yenileme projesini tamamladı. Taşkınların yaşandığı alanda beton borular vasıtasıyla alt yapıyı tamamlayan ekipler, çalışmalarını kısa sürede tamamladı. Ekipler ayrıca kanal temizleme çalışması da yaparak olası risklerin önüne geçmiş oldu.

KÜLTÜR EVİ PROJESİ

Mahalle Muhtarı Emin Kula ve vatandaşların teşekkür ettiği Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Tüm sokaklarımızın sorunlarını biliyor, tüm gayretimizle çözmek için gece gündüz demeden çaba harcıyoruz. Ekiplerimiz sahada, 7/24 mesai gözetmeksizin çalışıyor. Mahallelerimizde nerede ne sorun varsa sırayla çözüyoruz. Soğuksu mahallemizde yaptığımız çalışmalar devam edecek. Ardından Kültür Evi Projemiz var. Onu da inşallah mahallemize kazandıracağız” ifadelerine yer verdi.