HENDEK BELEDİYESİ TEKNOLOJİ ALT YAPISINA YATIRIM YAPIYOR

Android, Iphone ve Ipad uygulamaları geliyor
İnternetin kaçınılmaz büyüme trendi ve insanların teknolojiye adaptasyon olma sürecinin kısalması, kurumların bu sektöre girmelerinde zaman kaybetmemesi gerektiğini gösteren en büyük kanıttır. Hendek Belediyesi’de bu trendi kaçırmamak ve Hendek halkına daha kaliteli, daha hızlı ve daha iyi hizmet vermek adına web sitesini yeniledi.
 
Hendek Belediyesi adresinden erişebilinen yeni web sitesi ziyaretci dostu olup, aranılan başlıkların kolaylıkla bulunmasını sağlayan fonksiyonel dizaynı ile beğeni topluyor.
 
Zengin İçerik
 
İnternet sayfasına farklı bir görünüm ve içerik kazandıran Hendek Belediyesi, göze hoş gelen zengin içeriğiyle Hendekliler’e hizmet veriyor. Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından revizesi gerçekleştirilen yeni sayfada Hendek’e dair en geniş güncel bilgiler ve fotoğraflar, belediyenin yürüttüğü kentsel dönüşüm projeleri ve sosyal projeler hakkında detaylı bilgiler yer alıyor. 
 
Android, Iphone ve Ipad
Hendek insanının refahı için çalışmalara devam eden Hendek Belediyesi; teknoloji alanında da yatırımlara devam ediyor. Öncelikle Hendek halkına daha iyi ve daha kısa sürede hizmet verebilmek için web sitesi yenileyen Hendek Belediyesi mobil uygulamalardan Android Application u yayına aldı. Kısa bir süre sonra Iphone ve Ipad uygulamaları da yayına başlayacak.
 
 
Mobil Hendek
 
Hendek Belediyesi Mobil uygulamak ile artık belediye cebinizde.
Güncel haberleri, duyuları, etkinlikleri anında görüntüleyebileceğiz Hendek Mobil Uygulamalarıyla aynı zamanda nöbetçi eczanelere de anında ulaşabileceksiniz.
 
Sorunlara Hızlı Çözüm
 
Mobil uygulamaların vatandaşa sağladığı en büyük fayda “Süper Hizmet” bağlığı altında faaliyet gösteren, vatandaşın Hendek’e ait sorunları anlık olarak fotoğraflayıp, yer bildirimleriyle birlikle ilgimi mercilere ulaştırma imkanıdır. Bu vesile ile Hendek Belediyesi, halkın sorunlarına hızlı müdahale etme yeteneğine sahip olmuştur.
 
 
Hendek’e Dair Herşey
 
Ziyaretçiler,  Hendek Belediyesi  adresine tıklayarak, belediyeye ait güncel haberleri okuyabiliyor. İnternet üzerinden vergi ödeme dahil her türlü işlemi gerçekleştirirken, 360 Derece Sanal Tur hizmeti ile Hendek’i sanal olarak gezme imkanı da buluyor. E-belediyecilik ile bina adres, imar ve ada parsel, vergi mükellef ve yapı ruhsat bilgilerine 24 saat ulaşabiliyor.