İnci, misafirleriyle Ayder Yaylası’nda İnci, Mekke Komutanı ile Rize’de

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, misafirleri ile Rize’ye gitti. Mekke Harem-i Şerif Komutanı Fevvaz Al- Sahafi ve Prof. Dr. Muhammet Aydın’la birlikte Rize’ye giden Başkan İnci, misafirleri ile Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı makamında ziyaret etti. Kabe Komutanlarından olan el - Sahafi Bakırcı'ya yapmış olduğu ziyarette Başbakan Erdoğan'ın memleketini gezmekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Ayrıca Rize'nin doğasıyla tanınan bir il olduğunu belirten El Sahafi, ziyaretleri çerçevesinde bu güzellikleri yerinde görmenin kendisine ayrı bir heyecan yaratacağını vurguladı.

Kabe Komutanı el Sahafiyi makamında ağırlayan Başkan Bakırcı; “Binlerce insanımızın her yıl Hac vazifesini yerine getirdiği Mekke - i Mükerreme Kabe den ilimize misafir gelen komutanımızın ilimize gerçekleştirmiş oldukları seyahat kapsamında Rize Belediyemizi ziyaret etmesi bizi onurlandırmıştır. Kutsal topraklarımızdan ilimize teşrif eden komutanımızı ve beraberinde kendisine eşlik eden Sakarya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhammet Aydın hocamızı ilimizde misafir etmek bizim için ayrı bir duygudur" dedi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Bakırcı’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, “Daha önce bizleri ziyaret eden değerli misafirimize ülkemizin güzelliklerini gezdirmek için bu yıl da Rize’ye geldik. Başbakanımızın memleketinde olmaktan mutluyuz. Ayder Yaylası’nda misafirlerimizle konaklayacağız.”diye konuştu.