İlçemiz Hendek Küçük Sanayi Sitesi yerleşkesinde yer alan Hayat Arama Kurtarma Derneği üyeleri organizasyonuyla, Kızılay’a kan bağışı etkinliği ve aşure etkinliği düzenledi.

04 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinlik saat 11:00 de başlayıp, akşam saatleriyle 19:00 da son buldu.

Etkinlikte Hendek Kızılay İlçe Temsilcisi Sami Bağdatlı Bir konuşma yaptı. Konuşmasında Şunları Belirtti ; “ Hendek de Hayat Arama Kurtarma ekibimiz, aslan gibi arkadaşlarımız gençlerimiz, yangınlarda sellerde doğal afetlerde görev aldıkları yetmiyormuş gibi, Şu anda Hendek Küçük Sanayi bölgesindeki yüz, Nuriye Mahallesinde, sanayi sitemiz var hemen sağ tarafında. Bugün akşam 7’ye kadar burdayız. Daha geçen yangınlardaydınız, ordan sel bölgesi bozkurta geçmişlerdi. Bizim de söylememiz gereken şeyler var, Kan ihtiyaç , her gün bizi birkaç aile arıyor, kan temin etmeye çalışıyoruz. Kan veren vatandaşlara aşure ikramının olacak. Nasıl gelebilecekleri konusunda bilgi paylaşıyoruz. ”

Hayat Arama Kurtarma Kan Bağışı ve Aşure etkinliği düzenledi…

Hendek Küçük Sanayi esnafı ve çok sayıda gönüllü gün boyunca devam eden etkinliğe katılarak kan verdi.

Kan veren bağışçılara aşure ikramında bulunuldu ve gerek Hendek Kızılay Ekipleri Gerekse Hayat arama kurtarma derneği üyeleri, kan veren vatandaşlara teşekkür ve şükranlarımı ileterek minnettar kaldıklarını defaatle belirtti.

Hayat Arama Kurtarma Kan Bağışı ve Aşure etkinliği düzenledi…