HENDEKLİ KARATECİLER AVRUPA YOLUNDA

5 - 9 Mayıs tarihleri arasında Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Serdivan Spor Salonunda Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Ümit Genç ve U21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmeleri sona erdi. Seçmelerde Hendek Belediyesi Karate Spor Kulübü sporcularından İlker Eren Özel ve İrem Durmaz Türkiye Şampiyonu olarak 17 - 19 Haziranda Prag’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler.

Hendekli Karateciler ülkemizi temsil edecekler.

ÖZEL VE DURMAZ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen ve yoğun ilginin yaşandığı Türkiye Ümit Genç ve U21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmeleri sona erdi. 58 ilden 1580 sporcunun yarıştığı turnuvada Hendek Belediyesi Karate Spor Kulübü sporcularından Genç Erkekler 55 kg'da İlker Eren Özel ve U21 Yaş Altı 61 kg'da İrem Durmaz Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı zamanda Hendek Belediyesi Karate sporcuları Özel ve Durmaz, 9 Mayıs tarihinde yapılan Türkiye Karate Federasyonu Milli Takım seçmelerini kazanarak 17 - 19 Haziranda Çekya’nın Prag şehrinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılarak ülkemizi temsil edecekler.

Hendekli Karateciler ülkemizi temsil edecekler.

AVRUPA ŞAMPİYONASI HAZIRLIKLARI ANKARADA

Avrupa Şampiyonası öncesi 22 Mayısta Ankara Kızılcahamam’da yapılacak olan Milli Takım Kampına katılarak son hazırlıklarına başlayacak Hendek Belediyesi Karate Spor Kulübü sporcuları İlker Eren Özel ve İrem Durmaz Sporun ve sporcunun yanında olan Başkan Babaoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

Hendekli Karateciler ülkemizi temsil edecekler.

BAŞKAN BABAOĞLU: TEBRİKLER ÇOCUKLAR

Sakarya’da düzenlenen Türkiye Ümit Genç ve U21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde Hendekli sporcular İlker Eren Özel ve İrem Durmaz’ı göstermiş oldukları performans ve şampiyonluklarından dolayı kutlayan Başkan Babaoğlu, “Katıldıkları her turnuvadan başarı ile dönen sporcularımız ilçemizi en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyor. Her birinin maşallahları var. Yine göğsümüzü kabarttılar. Her katıldığı turnuvaya damga vuran, madalya kazanan bir Hendek var. Bu başarı hepimizin. Biz her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Sporcularımızı ve onları destekleyen başta aileleri olmak üzere takım arkadaşlarına, kulüp antrenörlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Avrupa yolunda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Hendekli Karateciler ülkemizi temsil edecekler.

Hendekli Karateciler ülkemizi temsil edecekler.