CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NDEN FERİZLİ ESNAFINA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl ve Ferizli İlçe Yönetimi, Ferizli’de esnafı ziyaret ederek kandillerini kutladı. 

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, İlçe Başkanı Kemal İlter, il, ilçe yöneticileri ve partililer, Ferizli’de esnafları ziyaret ederek kandillerini kutladılar. 

Ziyaretler esnasında Ferizli’deki esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen heyet, sorunlara kalıcı çözümler sunacaklarını belirttiler. Ferizli’nin gerçek değerinin sosyal belediyecilik anlayışıyla bilinebileceğini söyleyen İl Başkanı Ecevit Keleş, Sakarya’da en verimli arazilerin Ferizli ilçesine bağlı ovalarda bulunduğu, buna rağmen tarım ve hayvancılığın giderek düştüğünü ve Ferizli’nin kronik sorunlarının hala çözülemediğini belirtti. 
Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra kahvehaneleri de ziyaret eden CHP’liler, buradaki vatandaşlarla uzun süre sohbette bulundular. Kahvehane ziyaretlerinde konuşan İlçe Başkanı Kemal İlter, Ferizli ve ülkenin geleceğine kati suretle Cumhuriyet Halk Partisi’nin sahip çıkabileceğine söyleyerek, Ferizli’nin kötü yönetildiğini, CHP’nin projeleriyle yerel seçimlerde farkını ortaya koyacağını ifade etti. 

İlçe Başkanı Kemal İlter,” Halkın çözüm arayışında adresi, Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan ilgisiyle ortadadır. Bizler, yapacağımız yatırımlarda halka sorarak, halkın gerçek ihtiyaçlarına hitap eden işleri gerçekleştireceğiz. Plansız, programsız hizmet etmeye çalışıyorlar, onları da ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Geçmişte sosyal belediyecilik anlayışıyla yönetilmiş Ferizli, tüm yerel yönetimler gibi müteahhitlere teslim edilmiş vaziyettedir. Halkımızın desteğiyle yerel seçimlerde tekrar halkın hizmeti için sosyal belediyecilik için başarılı olacağız.”dedi.