Babaoğlu: Annelerimiz ömür boyu baş tacı edilecek değerdir

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Babaoğlu, Türk milletinin en zor zamanlarında yaşanan nice kahramanlık destanlarında fedakar ve cefakar anneler ile onların yetiştirdiği kahraman evlatların izi olduğunu söyledi.

ŞEFKAT VE MERHAMET

Evlatlarını canından ve ruhundan bir parça olarak gören ve tüm hayatını çocuklarının daha iyi olması için karşılık beklemeden harcayan en kutsal varlıkların anneler olduğunu belirten Başkan Babaoğlu, “Annelerimiz hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin adıdır. Bu vesileyle hakkın rahmetine kavuşmuş tüm anneleri saygı, rahmet ve dua ile anıyorum. Şehit ve Gazilerimizin anneleri ile canım annem ve kıymetli eşim başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Gününü yürekten kutluyorum” dedi.

ŞEHİT ANNELERİ

Annelik duygusunun, evrensel bir değer olduğuna dikkat çeken Başkan Babaoğlu, "Peygamber Efendimizin 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' Hadis-i Şerifiyle payelendirdiği anne sevgisi dünyadaki en değerli sevgidir. Bu müstesna günde, yıllarca bakıp büyüttüğü, üzerine titrediği evlatlarını kutsal vatanımız için toprağa veren tüm şehit annelerinin ellerinden öpüyor, her birine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Onları sadece evlatlarından uzak kaldığı bu özel günde değil her gün hatırlayıp yanlarında olalım" diye konuştu.