Murat Polat "Asıl Engelliler Onları Görmeyenlerdir." dedi . Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Sakarya Şube Başkanı Genel Başkan Yardımcısı Murat polat bir Mesaj Yayınlayarak engelliler gününü kutladı.

Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür Ve Dayanışma Derneği Sakarya Şube Başkanı Genel  Başkan Yardımcısı Murat polat bir Mesaj Yayınlayarak engelliler gününü kutladı Polat Mesajında ! 1992 yılında birleşmiş milletler ve taraf olduğu 156 ülke tarafından 3 Aralık dünya engelliler günü 10 /16 Mayıs ta haftası olarak kabul görmüştür.bu günün önemi farkındalık yaratmak,farkında olmak,empati yapmak sonuç olarak engelli bireylerin sorununa eğilmektir.

Şunu hiçbir zaman unutmamalıyız, engelli olarak doğmak veya sonradan engelli olmak kişilerin kendi seçimi ve isteği değildir! Ama şu an engeli olmayan herkes her an için bir engelli adayıdır. Bu nedenle engelleri ortadan kaldırmak, bu yönde çaba sarf etmek ve hayatı engelliler adına daha yaşanabilir kılmak duyarlı tüm toplumların ortak sorumluluğudur

Bu vesile ile 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün ülkemizde ve dünyadaki tüm engelli kardeşlerimiz ve bizleri hiçbir koşulda yalnız bırakmayan ailelerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Engelli insanlara saygı, insanlığa saygıdır.

Murat Polat Sakarya şube başkanı