Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın da katılığı  Hendek’te AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantı’sı  Hendek Belediyesi Ticaret merkezi konferans salonunda yapıldı.

 Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz yoğun çalışma progmanına rağmen katıldığı Hendek’te AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantı’sına AK Parti  Sakarya Milletvekilleri Şaban Dişli, Hasan Ali Çelik, Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti Sakarya ilçe başkanları, Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan, AK Parti İlçe teşkilatı yönetim Kurulu üyeleri, parti  temsilcileri, teşkilat üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan, muhtarlar ve çok sayıda partililer katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan yoğun katılımın olduğu toplantı Divan Başkanlığını AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile Ak parti Hendek ilçe Kadın kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun, Yönetim kurulu üyesi Orhan Aydın, Yönetim kurulu üyesi Muhammet İkbal Camcı , Ak Parti Hendek Gençlik kolları Başkanı Bilal Deniz yaptı.

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’nın faaliyetlerinin yer aldığı slayt ile başlayan danışma toplantısı yapılan sunumun ardından, toplantının açılış konuşmasını konuşmasını AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu yaptı.


Dünya bizi hayranlıkla izliyor


Başkan Sofu, AK Parti’nin karanlığa kapalı, aydınlığa açık diyerek, siyaset sahnesinin üzerine çıkmasının üzerinden 11 yıl geçtiğini belirterek “ Sizlerin ve halkımızın teveccühleri ile tek başına iktidar olmasının üzerinden de 9.5 yıl geçti. Partimiz bütün bu zaman içerisinde milletimizle fikir bağını güçlü tutmuştur. Partimiz her kesimin temsil edildiği, milletimizle bütünleşmiş ve hedefi milletimizin mutluluğu ve refahı olan bir partidir. Dünya bizi hayranlıkla izliyor. Hepimiz birbirimize kenetlenerek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam etmeliyiz “ Diyerek, AK Parti hükümetinin icraatlarından bahsetti.

Esnaf öğrenci buluşuyor

Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun  da “ Kadın kolları olarak faaliyetlerimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Ramazan ayında tespit edilen mağdur ailelerimizi ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşıladık. Okulların açılmasıyla da mağdur çocuklarımız için kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak adına esnaflarımızla kampanya başlattık. Esnaf öğrenci buluşuyor kampanyasıyla ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaşıyoruz. Kampanyamızı devam ettireceğiz. Herkesin yardımcı olmalarını bekliyoruz “ Diyerek, faaliyetleri hakkında bilgi verdi.  
 

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz, İl Genel Meclis Üyeleri adına da M.Nedim Alkan ve Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan selamlama konuşması yaparak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

“ Sen Hendek sin Büyük Düşün “

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, seçim beyannamesinde vermiş olduğu sözlerin ne aşamaya geldiği konusunda bilgiler vereceğini belirterek  “ Bizler halkımıza söz verdik. Yola çıktığımız zaman 1999 seçimlerinde ilk söylediğimiz söz, gelin Hendek’i birlikte yönetelim, ikinci sözümüz ise 2004 seçimlerinde “Gelin Hendek’i birlikte yönetmeye devam edelim “dedik. Son seçimlerde ise “ Sen Hendeksin Büyük Düşün “ dedik. Büyük projelerle alakalı büyük düşündük. Birçok birincilik ödülleri aldık. Marmara Belediyeler Birliği tarafından da bu hafta ödül alacağız. 2009’da seçim beyannamemizde söz verdiğimiz projeleri değil söz vermediklerimizi de yaptık. Size karşı verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gururunu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. 3.5 yılımız dolu dolu geçti“ Diyerek slayt eşliğinde yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi. İnci, Hendek’e gelen hizmetlere destek veren İl Başkanı Recep Uncuoğlu’na ve milletvekillerine teşekkür etti.

 “ Birlik olduk, dirlik olduk, birlik olacağız, büyüyeceğiz “

Daha sonra milletvekilleri adına Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, selamlama konuşması yaptı. Çelik “ Yerel ve genel faaliyetlerle ilgili bilgiler verildi. Türkiye’yi geçmişten geleceğe doğru görmek gerekiyor. Geçmişe taş atarak geleceğe yol görünmez. Hedefimize yol alacağız. Türkiye iyi bir durumda. Sizlerin gücü ve desteğiyle çok yol katettik. Birlik olduk, dirlik olduk, birlik olacağız, büyüyeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum “ Dedi.

Toplantı sonrası Milletvekili Hasan Ali Çelik, partililerin sorularını cevapladı.