2023 - 2024 eğitim öğretim yılı için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu'nda okul aile birliği toplantısı büyük bir katılımla gerçekleşti. Okul Müdürü Orhan Karagözlü ve tüm öğretmenlerin de katıldığı toplantıda, okulun geleceği ve yapılacak çalışmalar ele alındı.

Toplantıda, okulda gerçekleştirilen yenilikler ve öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılı için planladıkları projeler velilere aktarıldı. Okul aile birliği başkanlığına Gönül Bedir seçildi ve önceki başkan Harun Kaynak'a katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Seçildi

Daha güvenli bir okul için okul giriş - çıkışına kurulacak güvenlik ve turnike sistemleri tanıtıldı. Velilere okul ve sınıflar gezdirilerek okulun yenilenme çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Toplantıya yoğun ilgi gösteren veliler, okullarının daha iyi bir eğitim ortamına kavuşması için aktif bir şekilde katkı sağlama kararı aldılar. Ayrıca, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Savaşçı ve Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiççioğlu'na okulun yenilenmesine verdikleri destekten dolayı teşekkür edildi.

Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Seçildi

Velilerin duyarlı katılımı ve desteği, okulun daha iyi bir eğitim yılına hazırlanmasında büyük önem taşıyor. Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu, öğrencilerine daha güvenli ve verimli bir eğitim ortamı sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Seçildi