Yıllar önce hasarlı rapor alarak kapatılan ve daha sonra Hendek Aile Hekimlerine tahsis edilen Hendek Eski Devlet Hastanesi'nin yıkımı başladı. Hastanenin yıkımı için gerçekleştirilen ihale sonrasında ekipler, söküm işlemlerine kapı, pencere, demir aksamı gibi malzemelerin sökümüyle başladılar.

Kısa sürede tamamlanması planlanan söküm işlemlerinin ardından iş makineleriyle yıkımın devam edeceği öğrenildi. Eski Hendek Devlet Hastanesi, uzun yıllar boyunca birçok hastanın tedavi gördüğü önemli bir sağlık merkezi olmasının yanı sıra, birçok kişinin hayatında unutulmaz anılar bırakan bir mekân olarak da biliniyor.

Hendek Eski Devlet Hastanesi'nin Yıkımı Başladı

Yıkım kararı, ilçede hastanede tedavi gören veya çalışan birçok kişi için geçmişte yaşanan anıları yeniden hatırlatıyor. Hastane alanının yıkım sonrasında ne şekilde değerlendirileceği ise merak konusu olmaya devam ediyor. İlçe sakinleri, hastane alanında hangi projenin uygulanacağını ve bu projenin ilçeye nasıl katkılar sağlayacağını heyecanla bekliyor.

Hendek Eski Devlet Hastanesi'nin yıkımıyla ilgili detaylı bilgilendirme yapılmazken, yetkililerin ilerleyen süreçte yapılacak projeler hakkında kamuoyunu bilgilendireceği belirtiliyor. Hastane alanının yeni bir yaşam alanı veya kamusal bir tesis olarak düzenlenmesi, ilçe halkının beklentileri arasında yer alıyor.

Yıkım süreci devam ederken, ilçe sakinleri geçmişte yaşadıkları anıları hatırlayarak, gelecekte hastane alanında ne gibi değişikliklerin olacağını merakla bekliyor.