Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür etkinlikleri kapsamında, Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) minikleri ağırladı. 1001 Sanat Ekibi, sahnelediği "Cesur Korkuluk Kuki" adlı çocuk tiyatrosuyla miniklerin yüzlerini güldürdü.

Şubat Kültür Takvimi, birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yaparak sanatseverleri buluşturuyor. Bu kapsamda düzenlenen etkinliklere büyük ilgi gösteren katılımcılar, çocuklarıyla birlikte unutulmaz anlar yaşama fırsatı buldular.

Sanat Ekibi AKM’de Sahne Aldı

1001 Sanat Tiyatro Ekibi'nin sahnelediği "Cesur Korkuluk Kuki" oyunu, çocukları eğlendirirken aynı zamanda öğretici bir deneyim sunarak doğa sevgisi, Dünya'yı tanıma evreleri, bilinçli bir insan olma ve yardımlaşma konularında çocuklara önemli bilgiler aktardı.

İki farklı seans halinde sergilenen oyun, komedi türündeki içeriğiyle birlikte çocukların kişisel gelişimine katkı sağlarken, sosyal ve iletişimi güçlü bireyler olarak yetişmelerine destek oldu. Salonu tıklım tıklım dolduran minikler, etkinlik boyunca hem eğlendi hem de öğrendi.

Sanat Ekibi AKM’de Sahne Aldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, çocukların kişisel gelişimine katkı sunma amacıyla düzenlenen etkinliklere olan hassasiyet vurgulanarak, biletlerin web adresinden veya Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'ndan temin edilebileceği belirtildi. Tüm Sakarya halkı, bu keyifli etkinliklere davet edildi.