Karabük Üniversitesi tarafından düzenlenen Türkiye'nin ilk ulusal ve uluslararası sosyal bilimler festivali Sosyalfest 2024, SUBÜ'nün büyük başarısıyla sona erdi. SUBÜ, festival kapsamında düzenlenen Ekolojik Yaşam Sosyal Model Tasarım Yarışması'nda birinci olarak 25 bin TL ödül kazandı.

SUBÜ, festivalde yönetimi, öğrencileri ve standıyla yer aldı. 'Üniversite Kategorisi' altında düzenlenen Ekolojik Yaşam Sosyal Model Tasarım Yarışması'nda birinci olan SUBÜ, Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık'ın liderliğinde önemli bir başarı elde etti. Ayrıca, SUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Türkay ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ömer Yazıcı da Sosyalfest'te yer aldı.

Sakarya Sosyalfest 2024'te Birinci Oldu !

Sosyalfest, Türkiye'nin sosyal bilimlerde milli bir hamlesini başlatma amacı güden ve üniversite, lise ve ortaokul kategorilerinde toplumsal konularda yenilikçi çözümleri teşvik eden bir festival olarak öne çıkıyor. SUBÜ, 'Doğa Sevgisiyle Büyüyen Çocuklar, Yeşil Bir Dünya İnşa Ediyor' sloganı etrafında geliştirdikleri 'Doğa Kahramanları Ekoloji Macerası Projesi' ile Ekolojik Yaşam Sosyal Model Tasarım Yarışması'nda birinci oldu.

Sakarya Sosyalfest 2024'te Birinci Oldu !

Toplam 3 bin 783 projenin başvurduğu Sosyalfest 2024, sosyal modeller aracılığıyla toplumun yetkinlik ve becerilerinin geliştirilmesini hedefleyerek, Türkiye'nin geleceğine katkıda bulunmayı amaçlıyor. SUBÜ'nün bu birinciliği, doğa ile uyumlu sosyal modellerin geliştirilmesindeki üstün başarısını bir kez daha ortaya koyuyor.