Serdivan Kaymakamı Ali Candan, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Müdür Yardımcıları ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere’nin eşlik ettiği ziyarette, ilk olarak tüm eşyaları ve materyalleri geri dönüşümden sağlanan Çevre Dostu Anaokulunu ziyaret eden Vali Karadeniz, yetkililerden okulda sürdürülen faaliyetler ve yeni eğitim-öğretim dönemine ilişkin bilgi aldı. Okul öncesi eğitimine başlayan öğrenciler ve velileriyle sınıflarda bir araya gelerek, çocuklarımıza çeşitli hediyeler verdi.

Sakarya Vali Karadeniz Öğrencilerin İlk Heyecanlarına Ortak Oldu

Daha sonra Mehmet Zorlu İlkokulunu ziyaret eden Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz, uyum eğitimi kapsamında eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlayan 1. sınıf öğrencilerinin derslerine eşlik ederek, onların ve velilerinin sevinç ve heyecanlarını paylaştı.

Sakarya Vali Karadeniz Öğrencilerin İlk Heyecanlarına Ortak Oldu

Öğretmenler Odasında eğitimcilerimizle bir araya gelerek bir süre sohbet eden Vali Karadeniz, Çocuklarımıza verilecek kaliteli eğitimin ve gösterilecek ilginin çok önemli bir yatırım olduğunu, aynı zamanda hem birey olarak kendilerinin hem ailelerinin hem de ülkemizin geleceğine olumlu bir şekilde yön vereceğini ve bunun içinde hepimize önemli görevler düştüğünü ifade etti, yeni dönemin eğitim camiamıza, velilerimize ve öğrencilerimize hayırlı olması dileyerek, herkese başarılar temennisinde bulundu.