Hendek Ticaret Merkezinde 5. kez düzenlenen  Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç, bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı için düzenleme kurulu toplantısına katıldı.

Toplantı, GL Platform Fuarcılık organizasyonunda gerçekleşti ve Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar, Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Ümit Erol, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Kemal Can Karslı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Sayman Üyesi Volkan Terzioğlu ve ilçe ziraat odaları başkanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Sakarya Tarım ve Hayvancılık Fuarı Hazırlıkları Başladı

Ali Şener Bayraktar, Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı'nın tarım sektörünün önemli bir buluşma noktası olduğuna vurgu yaparak, çevre illerdeki tarım fuarlarına ilginin azaldığını, üreticilerin kendi bölgelerinde düzenlenen fuarlara katılmayı tercih ettiğini belirtti.

Sakarya Tarım ve Hayvancılık Fuarı Hazırlıkları Başladı

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç, iki dönüm noktasının tarım ve üretim olduğunu söyledi. Genç, fuarlar sayesinde çiftçilerin modern tarım ekipmanlarıyla tanıştığını ve bu sayede girdi maliyetlerinin düştüğünü ifade etti.

Başkan Mustafa Genç aynı zamanda, 9-12 Kasım tarihlerinde düzenlenecek fuarda Sakarya'nın en stratejik tarımsal ürünü olan fındığın önemini vurgulamak amacıyla Sakarya Ticaret Borsası Fındık Randıman Yarışması düzenleneceğini duyurdu.

Sakarya Tarım ve Hayvancılık Fuarı Hazırlıkları Başladı

Toplantıda fuarın düzenlemeleri gözden geçirildi ve fuarın üreticilere, firmalara ve iş dünyasına bol kazanç sağlaması temenni edildi. Bu yılki fuarın, tarım ve hayvancılık sektöründe önemli bir etkinlik olması bekleniyor.