Sakarya Tarımına Fuar Dopingi!

GL Platform Fuarcılık tarafından bu yıl beşinci kez düzenlenecek olan Sakarya Tarım Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı, 9 - 12 Kasım tarihleri arasında Hendek Ticaret Merkezi ve Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek. Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Ulvi Özerdem, tarım fuarlarının tarım sektöründeki gelişmelerden haberdar olma açısından son derece önemli olduğunu belirtti.

Özerdem, "Ayrıca ilimiz çiftçileri ve çevre illerden gelen çiftçilerin fuara katılması, fuar organizasyonuna katılan firmaların yöre esnafına katkı sağlaması, ilimizin ekonomisini canlandıracaktır" dedi. Sakarya'dan ve çevre illerden gelen çiftçilerin bilgi paylaşımında bulunarak Sakarya tarımının güçleneceğine vurgu yapan Özerdem, "Bu bağlamda Sakarya Tarım Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı'nı İl Müdürlüğü olarak destekliyoruz ve Bakanlığımızı temsilen açacağımız standa tüm katılımcıları bekliyoruz" dedi.

Türkiye'de tarım sektöründe önemli adımlar atılırken, tarım fuarlarının da sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirdiğine dikkat çeken Özerdem, fuarın bu yıl daha da ilgi göreceğini söyledi. Fuarlar sayesinde tarım sektöründeki bilgi alışverişi, ticari işbirliği, pazar büyütme ve geleceğe yönelik ticari ilişkilerin kurulması ve geliştirilmesinin sağlandığını vurgulayan Özerdem, tüm paydaşların fuarı ziyaret etmelerini ve verimli bir şekilde faydalanmalarını tavsiye etti.