Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekeriya Selamet, görevli mesai arkadaşlarıyla bir araya gelerek, Hendek Sosyal Hizmet Merkezi'nde işleyiş hakkında bilgi aldı.

Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekeriya Selamet, Hendek ilçesinde bulunan Sosyal Hizmet Merkezi'ni ziyaret ederek, merkezin faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret kapsamında, Hendek Sosyal Hizmet Merkezi'nde görevli mesai arkadaşlarıyla bir araya gelen Selamet, kuruluş Müdüresi Gülşen Fatma DURSUN'dan işleyiş hakkında detaylı bilgi edindi.

Toplantıda, merkezin yürüttüğü projeler, gerçekleştirilen sosyal hizmet faaliyetleri ve gelecekteki planlamalar konusunda bilgi alışverişi yapıldı. İl Müdürü Selamet, mesai arkadaşlarıyla iş birliğini güçlendirmek ve merkezin daha etkin bir şekilde hizmet vermesini sağlamak amacıyla yapılan bu ziyaretin önemine vurgu yaptı.

İl Müdürü Hendek Sosyal Hizmet Merkezi'ni Ziyaret Etti-2

Kuruluş Müdüresi Gülşen Fatma DURSUN, gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hendek Sosyal Hizmet Merkezi'nin misyonu ve vizyonu hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Mesai arkadaşlarıyla birlikte daha etkin bir şekilde çalışmak için yapılan bu tür ziyaretlerin önemli olduğunu belirten DURSUN, İl Müdürü Zekeriya Selamet'e teşekkür etti.

İl Müdürü Hendek Sosyal Hizmet Merkezi'ni Ziyaret Etti

Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekeriya Selamet, Hendek Sosyal Hizmet Merkezi'ni ziyaret ederek, kurum içi işleyişe dair daha geniş bir perspektif kazandı ve merkezin hizmet kalitesini artırmak adına yapılabilecek iş birlikleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.