Hendek ilçesinde, yeni eğitim-öğretim dönemi heyecanı Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen çelenk töreni ile başladı. 2023-2024 eğitim-öğretim yılına coşkuyla giriş yapan öğrenciler ve eğitimciler, törende bir araya geldi. Törene katılanlar arasında Okul Müdürleri, Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürü de yer aldı.

Hendek Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı ile İlköğretim Haftası'nın kutlama programını içeriyordu. Program kapsamında, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇEKİÇCİOĞLU tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

Hendek'te Yeni Eğitim - Öğretim Dönemi Törenle Başladı-2

Törene, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve ilçenin eğitim camiasından birçok isim katıldı. Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte öğrenciler, öğretmenler ve veliler, gelecek için umut dolu bir adım atmanın heyecanını yaşadılar.

Hendek, eğitim alanında gerçekleştirilen törenlerle bir araya gelerek yeni döneme başlamanın mutluluğunu paylaştı. Bu yeni dönemin, öğrencilere başarılar, öğretmenlere ise özveri ve sevgi getirmesini diliyoruz.