Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Hendek ilçesinde yol güvenliğini artırmak ve sürüş kalitesini yükseltmek amacıyla yeni bir çalışmaya imza attı. Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçede son olarak asfaltlanan yollar üzerinde soğuk yol çizgi çalışmalarını tamamladılar.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin, şehrin her köşesinde güvenli ve konforlu yollar kazandırmak için aralıksız çalışmalarını sürdürdüğü bu dönemde, Hendek ilçesindeki yolların çizgileri yenilendi. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, gece gündüz demeden bu çalışmaları gerçekleştiriyorlar.

Hendek’te Yeni Asfaltlanan Alanlarda çizgi çalışması yapıldı

Hendek'in kırsal bölgelerinde 35 grup yolunda toplam 160 bin metre soğuk yol çizgisi çalışması tamamlandı. Ayrıca, daha önceki yıllarda yolların çizgileri eskimiş olan grup yollarında da 70 bin metre soğuk yol çizgisi uygulandı. İlçe merkezinde ise 15 caddeye 50 bin metre termoplastik yol çizgisi uygulanarak güvenli ulaşımın sağlanmasına katkı sağlandı.

Hendek’te Yeni Asfaltlanan Alanlarda çizgi çalışması yapıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin bu çabaları, sürücülerin ve yayaların daha güvenli bir ulaşım deneyimi yaşamasını hedefliyor. Yolların daha iyi belirlenmesi ve trafik kurallarına uyulması, trafik güvenliğini artıran önemli adımlardan biri olarak öne çıkıyor.