Hendek Kemaliye Mahallesinden

Kemaliye Mahallesinden Merhum Eczacı Mehmet Boran’ın gelini, Merhum Macit Boran’ın eşi, Mecit Levent, Selçuk Boran ve Selma Cömert’in yengesi, Erdinç Maral’ın kayınvalidesi, Belgin, Bülent ve Berna Boran’ın annesi, Selim, Bora ve Eylül Bora’nın anneannesi, Ayten Boran vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Saat 12.00 de Kemaliye Mahallesi 1184 sokaktaki hanesinden alınarak Büyük Camide  Kılınacak Cuma namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres. : Kemaliye Mahallesi 1184 sokak , Zeren oto galeri arka caddesi

Hendek Punaortaköy Mahallesinden

Punaortaköy Mahallesinden Merhum Ali Pehlivan’ın eşi, Seyfettin ve Ezanettin Pehlivan’ın Annesi, Merhum Hasan Toprak, Ahmet Toprak ve Metin Çalıca’nın kayınvalidesi, İdris, Tahsin, Yalçın ve Salih Toprak’ın Anneannesi, Murat ve Bisikletçi Ali Pehlivan’ın Babaannesi vefat etmiştir. 
Cenazesi Bugün Punaortaköy Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Punaortaköy Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres : Punaortaköy Mahallesi Köy kahvesi yanı

Hendek Kemaliye Mahallesinde ,  Punaortaköy Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.