Hendek Başpınar Mahallesi

Başpınar Mahallesi’nden Merhum Mehmet Kaymış ve Aynur Kaymış’ın oğlu, Merhum Turgut ve Emekli Emniyet Müdürü Vedat Kaymış’ın yeğeni, Osman Kaymış vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Büyük Camii’de kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.
 
Adres. : Başpınar Mahallesi 1113 sok   , Dikmen Durağı arka sokak

Hendek Köprübaşı Mahallesi

İlçemiz esnaflarından Metin ve Çetin Genç’in babası, Kemal Genç’in abisi, İsmet Genç vefat etmiştir. Cenazesi bugün Köprübaşı Mahallesi’ndeki hanesinden alınarak Merkez Büyük Camii’de kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Kalayık Mahallesi

Aslen Kalayık Mahallesi’nden olup Dereboğazı Mahallesi’nde ikamet eden, Merhum Humsıç Recep Kumaş’ın oğlu, Nural ve Hikmet Kumaş’ın amcasının oğlu, Hülya Ve Fikret Kumaş’ın abisi, Humsıç Cavit Kumaş vefat etmiştir.Cenazesi bugün Dereboğazı’ndaki  hanesinden alınarak Yeni Camii’de kılınacak İkindi namazına müteakip Kalayık Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres. : Dereboğazı Mahallesi Şamdan Kafe Yanı

Hendek Başpınar Mahallesinde , Köprübaşı Mahalleside  ,  Kalayık Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.