Hendek Nuriye Mahallesinden

Nuriye Mahallesinden Merhum Kazım Kapdan’ın oğlu, Ahmet, Mehmet, Abdullah ve Kazım Kapdan’ın babası, Ahmet, Hasan ve Hüseyin Kapdan’ın amcasının oğlu, Tahsin Oruç’un kayınbiraderi, Recep Kapdan vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Nuriye Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Nuriye Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres  : Nuriye Mahallesi Cami yanı 

Hendek Yeşilyurt Mahallesi

Yeşilyurt Mahallesi Eski Muhtarı Merhum Raif Azap’ın eşi, Ali, Alaattin, Halil ve İbrahim Azap’ın annesi, Hava Azap vefat etmiştir.  Cenazesi Bugün Yeşilyurt Merkez Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Erenler Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Dikmen Mahallesinden

Dikmen Mahallesinden Servet Kalmış, Mefa, Ayşe, Fadime, Merhum Pamiş, Emine, Nezaket’in kız kardeşi, Merhum Mehmet ve Zekiye’nin kızları, Meryem Kalmış vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Dikmen Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Dikmen Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Nuriye Mahallesinde , Yeşilyurt Mahallesi  , Dikmen Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.