Hendek İkbaliye Mahallesinden

Aslen İkbaliye Mahallesinden olup Başpınar Mahallesinde ikamet eden, Merhum Yunus Atabek’in Oğlu, Merhum Muzaffer ve Nurettin Atabek’in Kardeşi, Hüseyin Kalk’ın Dayısı, İsmail ve Osman Atabek’in amcası, Hayri Pehlivan’ın Dünürü, İsmail Pehlivanın Kayınpederi, Faruk, emre, Zeynep Atabek, Nurdanur ve Bilal Pehlivanın dedesi, burhan İnan’ın eniştesi, Aşçı Süleyman Atabek vefat etmiştir. Cenazesi bugün Başpınar Mahallesi Terziler sokaktaki hanesinden alınarak Büyük caminde kılınacak Öğle namazına müteakip İkbaliye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres. : Başpınar Mahallesi 1128 sokak Shell istasyon arka caddesi

Hendek Kargalı Hanbaba Mahallesinden

Kargalı Hanbaba Mahallesinden Merhum Mehmet Cemal Uzun’un kızı, Abdullah, Zeki ve Alikemal Uzun’un, Ablası Merhum Mehmet Salkım’ın eşi, Vedat, Rüstem ve Ferhat Salkım’ın Annesi, Feride Uzun Vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kargalıhanbaba Mahallesi caminde kılınacak Öğle namazına müteakip Kargalı Hanbaba Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Adres : Kargalıhanbaba mahallesi 2. Osb Karşı sokağı

Hendek İkbaliye Mahallesinde ,  Başpınar Mahallesinde , Kargalıhanbaba mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.