Matematik Olimpiyatları Kulübümüz, öğrencilerin matematiğe olan sevgisini ve ilgisini artırmak amacıyla Hendek genelinde düzenlenen matematik yarışmasını 7 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00'da gerçekleştirdi. Yarışmaya 15 okuldan toplamda 233 öğrenci katıldı.

Hendek'te Matematik Yarışması'nın ödül töreni düzenlendi

Dereceye giren öğrenciler için ödül töreni, 17 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00'da okulumuzun çok amaçlı salonunda düzenlendi. Törene Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu, okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve protokol üyeleri katıldı.

Hendek'te Matematik Yarışması'nın ödül töreni düzenlendi

Yarışmada birinci olan öğrencilere 1000 TL ve madalya, ikinci olanlara 750 TL ve madalya, üçüncü olanlara ise 500 TL ve madalya verildi. Ayrıca yüzde onluk dilime giren öğrencilere başarı belgesi ve kalem seti takdim edildi. Matematik Olimpiyatları Kulübü danışman öğretmeni Betül Keklik'e, etkinliğin gerçekleştirilmesindeki özverili çalışmalarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu tarafından çiçek takdim edildi.

Hendek'te Matematik Yarışması'nın ödül töreni düzenlendi

Tören, protokol üyeleri ve ödül alan öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi. Bu etkinliklerin okullarda gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yapan Müdür Çekiçcioğlu, öğretmenlere ve okul idaresine teşekkür etti.