Hendek Belediyesi’nin düzenlediği Atatürk 1881-1919 filmi özel gösterimi ve söyleşisi 14 Mart Perşembe günü (yarın) saat 14.00’da gerçekleşecek. Ücretsiz izlenecek filmin ardından, vatandaşlar filmin yönetmeni ve oyuncuları ile söyleşi imkânı da bulacak. 
Hendek Belediyesi kültürel ve sosyal etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. Atatürk filmi Hendek için özel gösterime çıkıyor. 
Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikâh ve Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek gösterim ücretsiz olacak. 

KONUSU

Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı "Atatürk 1881 - 1919", yetim bir çocukken bir kahraman dönüşen Atatürk'ün hayat hikayesini konu ediyor. Serinin ilk filminde, Mustafa Kemal'in milli mücadelenin lideri olmaya giden basamakları tırmandığı dönemler konu ediliyor.

Atatürk filmi Hendek Gösterime çakacak

SÖYLEŞİ

Gösterime filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin, oyuncular Sahra Şaş ve Şahin Sancak ile ses sanatçısı Aysun Öztekin’de katılacak. Saat 14.00’da başlayacak filmin ardından izleyenlerle söyleşi yapılacak. 

BAŞKAN BABAOĞLU’NDAN DAVET

Atatürk 1881-1919 filminin, beraberinde yönetmen ve oyuncularıyla Hendek’te özel gösterime çıkacağını belirten Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, “Hendek için özel bir gün olacak. Atatürk filminin Hendek için özel gösterime çıkmasının yanında filmin yönetmenini ve oyuncularını Hendek’te konuk edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi ücretsiz bu özel gösterime davet ediyorum” dedi. “

Haber : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler