Hendekli işadamı Rüştü Çürüksulu, İstanbul GATA 'da tedavi gören Ali Fuat Paşa'nın yeğeni 90 yaşındaki Ayşe Cebesoy'u ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında duygulu anlar yaşanırken, Ayşe Cebesoy ''sana vasiyetim kalpağını ve madalyalarını asla çıkarma'' diyerek

Çürüksulu'yu duygulandırdı...

İstanbul - Hendekli işadamı ve tanınmış siması  Rüştü Çürüksulu İstanbul'da anlamlı bir ziyarette bulundu. Kurtuluş savaşı yıllarının kahramanlarından Kuvai Milliye Hareketinin öncülerinden Ali Fuat Paşa'nın yeğeni Ayşe Cebesoy'u GATA'da tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olasun dileklerini  iletti. Çürüksulunun ziyareti duygulu anlara da sahne oldu. Rüştü Çürüksulu'yu gördüğüne çok sevinen 90 yaşındaki Cebesoy, oğlu Kenan Çürüksulu'ya ''babanıza çok iyi bakın kıymetini bilin ''derken, Rüştü Çürüksuluya da '' vasiyetimdir asla kalpağını ve madalyalarını çıkarmayacaksın'' dedi.

Ziyaret ardından Hendek Haber'e duygularını aktaran Rüştü Çürüksulu''  kendisini ziyaret etmem onu çok mutlu etti,sözleriyle beni onurlandırdı. Bana olan vasiyeti ise beni çok duygulandırdı..Kendisine acil şifalar diliyorum'' şeklinde konuştu..