Hendek Uludere Mevkiinde Çalışmalar Sürüyor
 Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ ekipleri, alt ve üst yapıyı düzeltmek amacıyla yoğun bir çaba sarf ediyor. Ekipler, en kısa sürede yolun sorunsuz bir şekilde ulaşıma açılmasını hedefliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), geçtiğimiz hafta yaşanan aşırı yağışlardan kaynaklanan sel ve su baskınlarının yol açtığı sorunları çözmeye devam ediyor. Hendek Uludere mevkiinde ulaşımın sağlandığı yol, yağışların ardından zarar görmüş altyapıyı onarmak amacıyla gece gündüz süren çalışmalara ev sahipliği yapıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçe belediyesiyle işbirliği içinde çalışarak yolun üst yapısını en kısa sürede tamir ederek sorunsuz ve güvenli bir şekilde yeniden ulaşıma açılmasını sağlamak için gayret gösteriyor.

Ekipler, aralıksız bir mesaiyle çalışmalarını sürdürüyor

Hendek Uludere Mevkiinde Çalışmalar Sürüyor

Kurum tarafından yapılan açıklamada, "Mevsim normallerinin üzerindeki yağışlara rağmen güçlü altyapı sistemimiz sayesinde şehrimizde ciddi can kayıplarına yol açabilecek büyük olumsuzluklar yaşanmadı. Oluşan olumsuzluklara hızlı bir şekilde müdahale edilerek vatandaşların mağduriyeti kısa sürede giderildi. Hendek Uludere mevkiinde ise sel nedeniyle yolda meydana gelen kopmalar, alt yapı hatlarının da zarar görmesine yol açtı. Ekiplerimiz bölgede gece dahi çalışmalarını sürdürmektedir. Altyapıyı kısa sürede yenileyerek, Büyükşehir ekiplerinin çalışmalarının ardından yolun üst yapısı da ulaşıma açılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Bu çalışmalarla birlikte Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Hendek Uludere mevkiindeki yolda oluşan hasarları en kısa sürede gidererek, vatandaşların güvenli ve sorunsuz bir şekilde ulaşımını sağlamayı amaçlamaktadır