Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acir, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 1. Döneminin sona ermesiyle birlikte Yeniyüzyıl İlkokulu'nda düzenlenen Karne Dağıtım Törenine katılarak öğrencilerin sevincine ortak oldu. Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçiçcioğlu ve okul sınıf öğretmenlerinin de hazır bulunduğu tören, coşkulu anlara sahne oldu.

Hendek Kaymakamı Karne Dağıtım Törenine Katıldı

Hendek Kaymakamı Acir, öğrencilere karnelerini bizzat dağıtarak başarılar diledi. Öğrencilerle sohbet eden ve onların heyecanına ortak olan Kaymakam Acir, eğitim sürecinin önemine vurgu yaparak öğrencilere yeni dönemde başarılar diledi.

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçiçcioğlu, Kaymakam Acir'e eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, okulda gerçekleştirilen başarılı etkinliklere katılımından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Okul Sınıf Öğretmenleri de öğrencilerinin başarılarına duydukları gururu paylaşırken, bu tür etkinliklerin öğrencilerin motivasyonunu artırdığını belirtti.

Hendek Kaymakamı Karne Dağıtım Törenine Katıldı

Karne Dağıtım Töreni, öğrencilerin mutluluğuyla ve velilerin gururuyla son bulurken, Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acir, eğitim camiasına verdiği değeri bir kez daha gösterdi.