Sakarya’da Cumartesi-Pazar günleri oynanacak olan Türkiye Genç Kızlar Futbol Müsabakaları’na katılmak üzere gelen Amasya Genç Kızlar Futbol takımını Hendek İnci Restoran’da ağırlayan Hendek Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli, iftar sofrasında yaptığı konuşmasında, “ bizleri onurlandırdınız, sizleri bu akşam burada ağırlamaktan Hendek olarak onur duyuyoruz” dedi.

İki günlük Türkiye Genç Kızlar Futbol Müsabakaları’na katılmak için Sakarya’ya gelen misafir ekibin hocası ilçemiz Hendek Spor Voleybol Takımını çalıştıran başarılı hocamız İdris Demir’in ağabeyi Mustafa Demir’de gecede yaptığı konuşma; “ Memleketimde olmak bana gurur verdi, çok sevinçliyim. İlçe spor müdürümüz Feyzullah Köstereli benim hem hemşehrim hem okul arkadaşım. Başarılı çalışmalarını basından yakınen takip ediyorum. İnanıyorum ki Hendek, hocamızın başarılı çalışmalarıyla daha iyi yerlere gelecektir buna gönülden inanıyorum “ Dedi.

Aynı gecede bulunan ilçemizin yetiştirdiği ve bir çok amatör takımda antrenörlük yapan Bülent Hoca’ya atfen konuşmasına devam eden Mustafa Demir; “ beni futbol camiasına kazandırdığı için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendisini burada görmek benim için büyük sürpriz oldu minnettarlığımı sunuyorum” Dedi. Demir; “Hendek Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli’nin bizler adına yaptığı bu jestten dolayı da kendisine teşekkür ediyorum” Dedi.

Konuşmaların ardından her iki başarılı hocaya da plaket takdim eden Köstereli, “ Türk sporuna vermiş oldukları katkılarından ötürü her iki hocamıza da teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. Cumartesi ve Pazar günleri Türkiye finallerinin yapılacağı Sakarya’da Amasya Genç Kızlar Futbol Takımları’nın bugünkü ilk rakibi Ankara Fomget takımı olacak. Ardınan İzmir takımı Besem ile mücadele edecek olan takım son müsabakasını da Antalya’nın 1207 takımı ile müsabakasını yapacak. İftar davetine katılan Amasya Genç Kızlar Futbol takımında moral üst seviyede olurken, “ bizler Amasyamızı Sakarya’da en iyi şekilde temsil edeceğiz ve inşallah şampiyonluk kupasını alarak başarımızı kanıtlayacağız” dediler.