‘’YAYALAR MAHALLESİNDE HİZMET TAMAM

Vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla alt ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hendek Belediyesi, Yayalar Mahallesi’ni sıcak asfalt ve kilitli parke yol ile buluşturdu. Üst yapı çalışmalarıyla modern bir dönüşüm yaşadı.

Hendek de Belediye   'Yayalar Mahallesinde Hizmet Tamam'  Olduğunu Duyurdu

KİLİTLİ PARKE VE SICAK ASFALT

Yayalar Mahallesinde gerçekleştirilen kilitli parke ve sıcak asfalt çalışmaları sayesinde sokaklar, hem daha dayanıklı bir yapıya kavuştu hem de estetik açıdan daha çekici bir görünüm elde etti. Toplamda 3 bin metrekarelik kilitli parke yol ve 1,7 kilometrelik sıcak asfalt çalışması ile mahallemizin ulaşım altyapısı güçlendirildi.

HERKES MUTLU

Mahalle sakinlerimize duyduğumuz saygı ve sorumlulukla gerçekleştirdiğimiz bu projelerin tamamlanmasında büyük destek sağladıkları için teşekkür ederiz. Daha güzel ve yaşanabilir bir çevre oluşturma hedefimize ulaşmak adına, bu tür çalışmaların devam edeceğini ve toplumun refahı için gayret göstermeye devam edeceğimizi belirtmek isteriz.

Hendek de Belediye   'Yayalar Mahallesinde Hizmet Tamam'  Olduğunu Duyurdu

BAŞKAN BABAOĞLU: HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Yolların standartlara uygun bir şekilde yapıldığını söyleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Hendek halkının taleplerini dinliyor, önem sırasına göre elimizden geldiği ölçüde yerine getirmeye çalışıyoruz. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun! Bu başarıları daha da ileri taşıyabilmek ve gelecekte daha pek çok güzellik kazandırabilmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hendek’in bir sorunu varsa biz çözeriz” dedi.‘’

Haber  : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler