Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇEKİÇCİOĞLU, öğrenciler ve öğretmenler için heyecan verici bir dönemin başlangıcını müjdeledi. 2023-2024 eğitim öğretim yılı, 11 Eylül Pazartesi günü çalacak olan ders zili ile Hendek ilçesinde başlayacak.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çalışma takvimine göre, yeni eğitim öğretim yılı 11 Eylül Pazartesi günü resmi olarak başlayacak. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler, uzun yaz tatilinin ardından okullara dönüşün heyecanını yaşamaya hazırlanıyor.

Hendek Ali Gaffar Okkan Ortaokulu'nda yeni dönem başlıyor

Ülkemiz genelinde eğitim - öğretim yılının 14 Haziran 2024 tarihinde sona ermesi planlanıyor. Bu süre zarfında öğrenciler, eğitimlerine büyük bir özveri ve azimle devam ederek bilgi ve becerilerini geliştirecekler.

Eğitim öğretim yılına sayılı günler kala, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇEKİÇCİOĞLU, Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu'nda yeni dönem çalışmalarını yakından inceledi. Okul ziyaretleri sırasında öğretmenlerle bir araya gelen ÇEKİÇCİOĞLU, öğretmenlerin görüşlerini dinleyerek yeni dönemin daha verimli ve başarılı geçmesi için çalışmalarını sürdürdü.

Hendek Ali Gaffar Okkan Ortaokulu'nda yeni dönem başlıyor

Yeni eğitim - öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dilerken, velilere de çocuklarının eğitimine katkıda bulunmalarını hatırlatıyoruz. Öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim yılı diliyoruz.