“Ülkemiz büyük bir afetle karşı karşıya kalmıştır. Evet yapılan yanlışlar vardır bizlerde yapılan yanlışlardan dolayı sorumluların hesap vermesini isteriz.

Şu an yaşanan büyük felaketin sorumlusu olmayan, bu konuda kendilerine verilen yetkiyi sonuna kadar kullanıp büyük bir gayret sarf eden insanlara karşı yapılan iftira ve yalan haberlerin de karşısındayız. Olmaya da devam edeceğiz. 

Biz depremin ilk saatlerinde hayat arama kurtarma ekibi olarak Hatay’da idik. Bu konuda bize destek olan başta Sakarya AFAD İl Müdürü olan Sayın Hüseyin KAŞKAŞ beyefendi olmak üzere tüm Sakarya AFAD’a teşekkür ediyoruz. Bizleri oldukları destek sayesinde 9 hayat kurtardık. Yine afet sonrası psiko -sosyal destek olarak 1 kamyon 2 minibüs oyuncağı deprem bölgesinde dağıttık. Depremin en büyük mağdurları olan çocuklarımızın yüzünü güldürmeye çalıştık. 

Yine bu çalışmalarımızda AFAD​ Sakarya bize desteğini esirgemedi. Yine Hatay bölgesinde en organize ekip Sakarya AFAD ekipleridir. 

Lütfen bu konuda bir şey yapmayan, yapanlara da yalan yanlış haberler yaparak yıpratmaya çalışanlara, insanlık onuruna, eğitimine kimliğine, kişiliğine hakaret edenlere itibar etmeyiniz. Saygılarımızla.

Hayat Arama Kurtarma Derneği 

Yönetim Kurulu”