Hayat Arama Kurtarma Derneği üyeleri Özel Sakarya Açılım Okullarında ve Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen özel etkinlikler kapsamında, öğrencilere afet farkındalığı ve kurtarma konularında bilgi vermek üzere bir konferans düzenledi.

Hayat Arama Kurtarma Derneği Lisede Konferans Verdi !

Dernek Üyeleri Eğitim ve Bilinçlendirme İçin Okulda

Hayat Arama Kurtarma Derneği Lisede Konferans Verdi-0-3

Okullardaki yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen bu özel etkinlikte, dernek üyeleri öğrencilere acil durumlarla başa çıkma becerilerini artırmak adına kapsamlı bir konferans sundu. Konferans, afetler sırasında doğru davranış biçimleri, kurtarma teknikleri ve toplumun dayanışma potansiyeli üzerine önemli bilgiler içeriyordu.

Hayat Arama Kurtarma Derneği Lisede Konferans Verdi ! Hayat Arama Kurtarma Derneği Lisede Konferans Verdi-0-5Hayat Arama Kurtarma Derneği Lisede Konferans Verdi !

Dernek Misyonunu ve Faaliyetlerini Tanıttılar

Ayrıca, dernek üyeleri etkinlikte derneklerinin misyonu ve daha önce gerçekleştirdikleri kurtarma operasyonları hakkında bilgi vererek, topluma bu alandaki önemli faaliyetlerini detaylı bir şekilde tanıttılar. Öğrenciler, dernek üyeleriyle etkileşimde bulunarak sorular sorma ve bilgi alışverişinde bulunma fırsatı da yakaladı.

Öğrencilerden Büyük İlgi

Hayat Arama Kurtarma Derneği Lisede Konferans Verdi !

Etkinliğe katılan öğrenciler, aldıkları bilgilerin yanı sıra etkileşimli bir öğrenme deneyimi yaşadıklarını belirttiler. Okul yönetimi ise derneğin bu tür etkinliklerle öğrencilere katkı sağlamasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Geleceğe Güvenle Bakıyoruz

Hayat Arama Kurtarma Derneği Lisede Konferans Verdi-0-2

Hayat Arama Kurtarma Derneği, toplumda afetlere karşı bilinçli ve hazır bireylerin sayısını artırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalara devam ediyor. Bu tür etkinlikler, gelecekteki acil durum anlarında toplumun daha güvenli ve dayanışma içinde hareket etmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Hayat Arama Kurtarma Derneği Lisede Konferans Verdi !

Dernek, benzeri etkinliklere devam ederek toplumda afet bilincini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.