Hendek ilçesinde ilk çilingir hizmetlerini sunan Fehmi Güney, faaliyetlerine tam tamına 1989 yılında başlamıştı. Günümüzde anahtarcılığın ileri teknolojilere evrildiği bir dönemde, Fehmi Güney'in oğlu Gökhan Güney'in girişimleriyle Yenimahalle'de ikinci şube açıldı.

Bugün saat 14:00'te Hendek Yenimahalle, Servetiye Caddesi No:7 adresinde bulunan şube açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Güney ailesinin dostları, akrabaları ve Hendek protokolünden yoğun bir katılım sağlandı. Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Bayındır ve Fehmi Güney kestiler. Açılışta, yeni şubenin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Güney Anahtar Hendek Yenimahalle'de   İkinci Şubesini Açtı-4

Açılışın ardından incelemelerde bulunan heyete ikramlar ve hediyeler takdim edildi. Güney Anahtarlık Yenimahalle şubesi, özellikle günümüzde yoğun olarak kullanılan elektronik oto anahtarları başta olmak üzere, 7/24 çilingir hizmeti, yedek anahtar, elektronik anahtar tamiri, kepenk bariyer kumandaları, kilit, kumanda, kartlı geçiş gibi birçok anahtar odaklı hizmeti sunuyor

Güney Anahtar Hendek Yenimahalle'de   İkinci Şubesini Açtı-5

Güney Anahtarlık, Hendek ilçesindeki faaliyetlerine ikinci şube açarak daha geniş bir müşteri kitlesine hizmet vermeyi hedeflemektedir. Yenimahalle şubesinin açılışı, Güney Anahtarlık'ın müşteri odaklı hizmet anlayışını sürdürdüğünü ve ilerlemekte olan teknolojiye ayak uydurarak müşterilere kaliteli çözümler sunmayı amaçladığını gösteriyor.

Güney Anahtar Hendek Yenimahalle'de   İkinci Şubesini Açtı-3