Geçtiğimiz hafta kampanyada sona gelindiğini duyuran ailenin bulunduğu Hendek’teki mahallede coşku dolu kutlamalar gerçekleştirilerek gönüllülerin sürdürdüğü kampanya sonucunda sevinç seli yaşanmıştı. 

Fikret Asım İçin Balonları Gökyüzüne bıraktılar-3 (1)

Bugün Sakarya Park’ta saat 14:00’de gerçekleştirilen etkinlikler gönüllüler bir araya gelerek Fikret Asım Karaca İçin bu kez kampanyanın başarıya ulaşmasını kutlamak suretiyle yüzlerce balon gökyüzüne bıraktılar. 

Fikret Asım İçin Balonları Gökyüzüne bıraktılar

Yıl boyunca, yardım geceleri , stand çalışmaları , canlı yayınlar, sosyal medya etkinlikleri , yöresel konserler , cadde günleri , kumbaralar, afişler ve bir çok yardımın ulaştırıla bileceği etkinlikle uzun süredir çaba ve özveri veren gönüllülerin bu sevinçi bir çok kişiyi duygulandırdı. Fikret asım için yüzlerce yüreğin çalıştığı bu kampanya başarıya ulaştı. 

“Merhaba Güzel Ailemiz Aylardır süren mücadelemiz de sizlerin destekleriyle, çabalarıyla, dualarıyla çok şükür mutlu sona ulaştık. Şimdi birlikte güleceğiz gökyüzüne. Fikret  sım'ın balonlarını birlikte uçuracağız. Birlikte söyleyeceğiz. SMA değil, biz kazandık Hepinizi bekliyoruz. Fikret Asım'ın sağlığı için herkesin maskesi ile gelmesini rica ediyoruz.”

Fikret Asım İçin Balonları Gökyüzüne bıraktılar

Başarıya Ulaşan Kampanyanın sonunda bir mesaj paylaşan ailesi şunları belirtti 

 ; “Sevgili Destekçilerimiz; yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz. Fiko'muz kazandı. İyilik kazandı. Hep birlikte anladık ki eller birleştikçe yükler hafifliyor. Daha birçok anne babanın yüzü gülsün evlatlarıyla güzel günler görebilsinler diye Fiko'muzun da anısını yaşatacağımız”