Müge Anlı nın Atv Televizyonun yayınlanan  ve Karasuda Kaybolduğu İddia Edilen Esnaf  Erdal Kirazın Hendek Çamdağı ormanlarında aracıyla birlikte cansız bedeninin bulunmasının ardından başlatılan soruşturma neticesinde zanlıların bulunmasıyla ilgili , Erdal Kiraz’ın yakınlarının Müge Anlı’ya başvurması ve Hendek Sınırlarında bulunan Erdal Kiraz’ın Cansız bedenin ve aracının incelenerek ipuçlarının toplanmasında büyük emek sarf eden Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez ve Hendek Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Sercan’a teşekkürlerini dile getirdi. 

Anlı Yayında Şunları Belirtti ; “Başta Hendek Cumhuriyet Başsavcımız Ayhan Yenilmez Olmak Üzere Emeği Geçen Herkese çok teşekkür ediyorum. Çok Hızlı davrandı. İnsanların itiraf edeceği an vardır o bir şeyi saklamaya çalışırsın çalışırsın  gerçek suratına çarpılır, sonrası problem sonrası sıkıntı o yüzden ben Sayın Savcımıza çok teşekkür ediyorum. O'Kadar hızlı o'kadar net bir şekilde davrandı ki olayın çözülmesinde gerçekten çok büyük bir payı var bu huzluğın , bu dikkatin bu özenin işte budur yani. Bunlar Bu Kadar kennedy cinayeti değil yani.”dedi.

Yaşanan Olay Sonrasında olayı işledikleri belirtilen 3 kişi 26 Kasım Cumartesi günü yapılan adli işlemler ve sorgularının ardından gece yarısında tutuklanarak Hendek Jandarma ekiplerince cezaevine sevk edildiler.