Yer yer ilçe genelinde geçen yılın afişlerine de raslanılsada, güncel afiş 10 Kasım 2022 tarihli ve üzerinden geçen süre zarfında, gerek D-100 karayolunda sürücülerin görüş açısını kapatması gerekse bir çok kazaya sebebiyet verir şekilde gelişi güzel orta refüje monte edilip kaldırılmaması tepkilere neden oluyor. 

Hendek'te Aylardır Kaldırılmayı Bekliyor

Hendek Yeni Mahalle Işıklı Kavşağında, Hendek Köprübaşı girişinde, ara caddelerde, ana caddelerde, yan yollarda üst geçitlerde, daha bir çok noktada asılı şekilde hazır ve nazır bulunan Fuar afişleri gelecek yılı beklemeyi sürdürmekte. 

Hendek'te Aylardır Kaldırılmayı Bekliyor

Öyleki Haftalarca Hendek Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesinde yer alan girişte bulunan afişler, rüzgar ve doğal koşullarla yol kenarlarına uçsada, ilçemizin bankalarının bir arada bulunduğu cadde de günlerce asılı kalmasını tepkilere neden olmuştur. 

Hendek'te Aylardır Kaldırılmayı Bekliyor

Gelinen noktada Hendek’te kaç adet afişin aylardır kaldırılmadığı merak edilirken, afişlerin asmasını bilen indirmesini bilmeyen kuruma , gerek Karayolları sorumluluğunda bulunan D-100 karayolu, gerekse ilçe de afiş ve reklamların izinsiz , izinli asılması hususlarında izne tabi olan Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri bu görüntü kirliliği ve zamanı geçmiş duruma dur demesi bekleniyor.

Hendek'te Aylardır Kaldırılmayı Bekliyor