MİLLETVEKİLİ UNCUOĞLU’NDAN HENDEK BELEDİYESİNE ZİYARET

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Hendek’te devam eden AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ve AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Cumhur İttifakı Belediyesi olan Hendek Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun daha önceden planlanan şehir dışı programları nedeniyle Milletvekili Uncuoğlu ve beraberindeki heyeti Hendek Belediyesi Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör ağırladı. Ziyarette Hendek Belediyesinin çalışmaları ve projeleri ele alındı.

Vekil Uncuoğlu Hendek Belediyesi  Başkanlık Makamını Ziyaret Etti...

HEDEF 2023

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, partisinin saha çalışmaları kapsamında AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı ile birlikte Hendek Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Babaoğlu’nun şehir dışında olmasından dolayı Uncuoğlu ve beraberindeki heyeti Hendek Belediyesi Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör karşılayarak makamda misafir etti. Başkan Yardımcısı Güngör ile istişarelerde bulunan Uncuoğlu, buluşmada Cumhur İttifakı ve 2023 seçimleri öncesi birliktelik mesajı verdi.

Vekil Uncuoğlu Hendek Belediyesi  Başkanlık Makamını Ziyaret Etti...

UNCUOĞLU: TÜRKİYE EMİN ELLERDE

Sık sık vatandaşla ve esnafla bir araya gelerek istişare ettiklerini ifade eden Uncuoğlu, “ Esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz kapsamında bugün Hendek’teyiz. AK Parti kadroları olarak sürekli sahada milletimiz ile içi içeyiz. Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederken çalışmalarımız kapsamında Hendek Belediyemizi de ziyaret ettik. Teşkilat mensuplarımızla beraber ülkemizin, Cumhur İttifakının daha da güçlenmesi için elimizden gelen çabayı ve gayreti gösteriyoruz. Cumhur ittifakı olarak Allah’ın izni ile Türkiye’yi daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz. Gücümüze güç katarak 2023 hedeflerimiz doğrultusunda durmadan, yorulmadan, aşkla, şevkle milletimize hizmet yolunda ilerliyoruz ”diye konuştu.

GÜNGÖR: MEYDANLARI BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ

Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör, “Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu bugün daha önceden planlanmış programım nedeniyle şehir dışında. Sizlere çok selamı var. Cumhur İttifakı olarak 2023 hedefleri doğrultusunda Cumhurbaşkanımıza desteğimiz tam meydanları boş bırakmayacağız. Ben Türkiye’nin istikbalini ve istiklalini Cumhur İttifakının geleceği ile doğru orantılı görüyorum. İnşallah Cumhur İttifakı ruhu ile bütün değerlerimizle beraber Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Başkan yapacağız. Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli'nin emrinde birlik ve beraberliğimizi perçinlenerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Görüşmeler kapsamında Hendek Belediyesinin çalışmaları ve ülke gündemi hakkında genel değerlendirmeler yapılırken, Uncuoğlu ve beraberindeki heyet Hendek Belediyesi Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör eşliğinde belediye çalışanlarını ziyaret etti.