EMEKLİLERİMİZİN SESİNİ DUYMUYORLAR

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş ve CHP heyeti, Türkiye Emekliler Derneği Sakarya Şubesini ziyaret ederek, talep ve beklentilerini dinledi.

Cumhuriyet Halka Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gönül İrşi, Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Kadanalı, Serdivan ilçe Başkanı Atilla Karahan, CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şaban Koludra, Türkiye Emekliler Derneği Sakarya Şubesini ziyaret ederek Başkan Sinan Turan ve dernek üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.

Türkiye Emekliler Derneği Sakarya Şubesini ziyaret ederek, talep ve beklentilerini dinledi.

Emeklilerin taleplerini dinleyen Başkan Keleş, “Emeklilerimiz ciddi sıkıntılar yaşıyor. Maaşlarının çok düşük olması yaşam standartlarını çok fazla düşürüyor. Emeklilerimizin bizlerden talepleri şu şekilde;

-Her yıl yakacak yardımı yapılması,

-Vergi iadesi uygulamasının yerine getirilen ek ödeme oranının Yüzde 10’a çıkarılması

-Bayramlarda verilen ikramiyenin bir maaş olarak düzenlenmesi.

-Emekli maşlarının en az asgari ücret düzeyinde olması. Emeklilerimizin bu taleplerinde haklılar ve bizlerde sonuna kadar yanlarında ve destekçi olacağız” dedi.
Türkiye Emekliler Derneği Sakarya Şubesini ziyaret ederek, talep ve beklentilerini dinledi.

Emeklilerin taleplerini Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekillerine ileteceklerini ifade eden Başkan Keleş, “Mevcut iktidar her kesime olduğu gibi emeklilerimize de kulaklarını tıkadı. Beklentilere yanıt veremiyorlar. Emeklilerimiz, aldığı düşük maaş ile geçinmeye çalışıyor. Emeklilerimiz, CHP iktidarında hak ettikleri değeri görecekler” şeklinde konuştu.