TEMİZCE USTASI İLE BİRLİKTE KIRKPINAR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Metin Alpaslan Temizce, ustası Gazanfer Kahveci ile birlikte Kırkpınar hazırlıklarını tamamladı.

Sakarya Hendek Belediyesi pehlivanlarından, başaltı boyunun iddialı ismi Metin Alpaslan Temizce, ustası Gazanfer Kahveci ile birlikte Kırkpınar öncesi son antrenmanını Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Tesislerinde yaparak hazırlıklarını tamamladı.

Kırkpınar için Antalya'da kampa girdi

Metin Alpaslan Temizce, kış boyunca yaptıkları yoğun çalışma programını Hendek'te tamamladıktan sonra, Kırkpınar için son rötuşları yapmak için Antalya'ya gitti. Antalya Korkuteli'nde 15 gün süren bir kampa katılan Temizce dün ise Hendek'e döndü.

Ustası Gazanfer Kahveci ile bugünü hafif ter antrenmanı yaparak geçiren Temizce, yarın akşam 661. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri için Edirne'ye hareket edecek.

Kahveci: Temizce Allah'ın izniyle Başpehlivan olacak

Metin Alpaslan Temizce'nin ustası Gazanfer Kahveci de çalışmalarla ilgili olarak şunları söyledi:

"Geçen sezon güreşler biter bitmez, yeni sezon için çalışmalarımıza başladık. İyi bir kış dönemi geçirdik. Derken yeni yağlı güreş sezonu başladı. Katıldığınız güreş organizasyonlarından bir kaçı hariç Kırkpınar'a hazırlık mayetindeydi. Her zaman olduğu gibi bizim asıl hedefimiz Kırkpınar'dır. Biz hazırlıklarımızı bitirip, tedbirimizi aldık. Takdir Allah'tan. Edirne Kırkpınar'da kol bağlayıp, güreş tutacak bütün pehlivanımıza başarılar diliyorum."