İlçemiz Hendek Devlet Hastanesi otoparkında yaşanan olayda, otopark çevresinde yer alan ve kanallara su giderlerinin üstünde bulunan mazgallar kimliği bilinmeyen kişi yada kişilerce çalındığı öğrenildi.

Yoğun yağan sağanak yağışların ardından su giderlerinin tıkanmaması ve otomobil ve araçların düşmemesi için büyük önem taşıyan mazgalların yerinden çıkarılmak suretiyle çalınması büyük tepki çekerken, bu durumu fark eden duyarlı vatandaş, karşılaştığı bu durumla ilgili şunları belirtti

“Hirsizlik Yoktur Dolandırma Kandırma Yoktur. O Yüzden Bu Mazgal Kapaklarını Çalan Kişiler Hakkinda O Malum Sözü Kullanmıyorum  Çünkü Bu Durum O Malum Sözden Daha Ağır Daha Vahim Bir Durumdur .

Hendek Devlet Hastanemizin Otopark Alanlarında Bulunan  Mazgal Kapaklarını Çalan Kişi Yada Kişiler, Bu Mazgal Kapaklarını Satın Alan Kişi Yada Kişiler , Hepiniz Ayni Sekilde Şe***** Ha***** Sizsiniz On**** Sunuz .

Otoparka Gündüz Yada Gece Gelen Bir Hasta Yada Yakını Yada Çocuğu  O Çukura Düşse. Ayağı Kırılsa  Kucağındaki Bebeğini Düşür se. Dengesiz Düşen Kişi Yada Bebek Ciddi Beyin Travmaları  Geçirse Bu Vebal Sizin Pesinizi Bırakacağını mı Sanıyorsunuz  ?

İnsallah  Caldiginiz Çukurlara  Siz  Yada Sizin Çocuklarınız Düşer De O'Zaman Yaptigin Hirsizligin Nelere Mal Olduğunu  Belki Hissedersiniz.” diyerek yaşanan hırsızlık olayına tepki gösterdi.

Mazgalların ne zaman ve kimler tarafından çalındığı konusunda çalışma başlatıldığı öğrenilirken, vatandaşların bu alanlarda çok dikkatli olmaları istenirken, geçici önlemlerin alınması bekleniyor.