İlçemiz Hendek’i 3. Ligde Temsil eden Hendekspor Birkaç Hafta önce Teknik Hocanın uzun çabaları sonucunda anlaşılarak istifa etmesiyle gelinen uçurumun kıyısında yeni teknik heyet dün gece görevlendirildiği açıklandı. 

Hendekspor’da Üst üste Puan Kayıpları Sonrası Teknik Direktör değiştirdi. Hendek’te dün oynana Bergama Belediyespor karşısında aldığı mağlubiyet sonrası acilen toplanan Hendekspor yönetimi uçurumun kenarından bir takım teknik değişikliğe gittiğini açıkladı.

Hendekspor Uçurumun Kenarında Teknik Heyeti Değiştirdi…

Eski Başkan Talip Toprak Yerine göreve gelen Gökhan Kaba ile yollarını ayırarak Hendek Gündoğan Nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen ve  bir dönem Sakaryaspor'da Teknik direktörlük görevini yapan Yılmaz Vuralın yardımcılığını yapan Eskişehir de hocalık yapmış İlhan Var ile getirdi.

Yeni Teknik heyetin Hendekspor’u uçurumun kıyısından geriye çekmesi umud edilirken, tüm umutlarını futbolcular ve yeni heyete bağladı

Hendekspor Yeni Teknik direktörü İlhan Var ile anlaşmaya varılmasının ardından ekibi Mustafa Sert , Hasan Tuncel , Aytekin Sönmeyenmakaş , Erdoğan Özerdoğan yardımcı olarak görev alacakları belirtildi.