‘HENDEK SİZE İNANDI’ HENDEKSPOR TUTULMUYOR

Arifiye’yi kendi sahasında 3-1 yenerek çıkışını sürdüren Hendekspor’u tebrik eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Bu şehir size inandı, güveniyor. Puan kaybetmeden yolumuza devam edelim” dedi

TEBRİK ETTİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grupta mücadele eden Hendekspor, ligin 7.haftasında Arifiye Kalaycı Spor’u 3-1’lik skorla geçerek çıkışını sürdürdü.  Hendekspor’un hiçbir maçını kaçırmayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Arifiye sahasında maçı tribünden takip etti.  Her iki takımın taraftarlarıyla sohbet eden Başkan Babaoğlu, 3-1’lik Hendek galibiyeti sonrası Hendekspor teknik ekibi ve futbolcularını tebrik etti.

BİZİM TAKIM

Başkan Babaoğlu, “Hendeksporumuz 7 maçta elde ettiği 4 galibiyet ve bir beraberlikle bizleri mutlu etti. Biz futbolcularımıza ve teknik ekibe güveniyoruz. Her zaman yanlarında olacağımızı söyledim. Alınan bu galibiyetler Hendek’e çok yakışıyor, Hendekliyi mutlu ediyor. Hendekspor, Hendek’in markasıdır. Bu markanın en iyi yerde olup Hendek’i temsil etmesi adına elimizden gelen gayretleri arttırarak devam ettireceğiz” dedi. Başkan Babaoğlu, ev sahibi Arifiye Kalaycı Spor yönetimine ve taraftarlarına da teşekkür etti.   

Bu arada mücadeleyi Babaoğlu ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları Hüdaverdi Bahadır ile Hızır Çağrı Güngör’de tribünden takip etti.