Alt yapının tamamlandığı Yenimahalle’de üst yapı çalışmalarına devam eden ekipler, 2059 numaralı sokakta araç ve yaya yolu yapımına başladı. Kazılan ve bozulan yolların sırayla üst yapısının yenilenmeye devam edeceği açıklandı.

ALT VE ÜST YAPI

Çalışmalarını hızla ve aralıksız sürdüren Hendek Belediyesi ekipleri, Yenimahalle’deki yağmur suyu hattı projesinin tamamlanmasının ardından başlattığı üst yapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Yenimahalle’nin altyapı sorununu çözerek 5,7 kilometre uzunluğunda yağmur hattı inşa eden Hendek Belediyesi, 119 sokakta 330 yağmur suyu ızgara montajını tamamlamıştı. Alt yapı çalışmalarının ardından 2028 numaralı sokak ve Beştepeler Caddesi sıcak asfaltla buluşmuştu.

SOKAK SOKAK DEVAM EDECEK

Üstü yapı çalışmaları kapsamında yine Yenimahalle’de 2060 ve 2061 numaralı sokaklarda kilitli parke çalışmaları yapıldı. Ekipler şimdide 2059 numaralı sokakta araç ve yaya yolu inşa çalışmalarına başladı. Ekipler Çift taraflı yaya yolu için kaldırım yapımına başlarken diğer yandan araç yolunda kilitli parke yapılıyor. Bozulan, kazılan ve hat döşenen yollarda üst yapı çalışmalarının hızla devam edeceği belirtilirken, sokak sokak programların devam edeceği açıklandı.