Afyon ilinde 11-15 Nisan tarihlerinde gerçekleşen U13 grekoromen güreş Türkiye şampiyonası tarihinin en kalabalık katılımıyla gerçekleşti.

Toplam 78 takım 354 sporcunun iştirak ettiği şampiyonada Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü güreş takımı İstanbul Büyükşehir Belediyesinin güreş takımının ardında az farkla Türkiye ikincisi olmuştur. 

Bu sonuçla bir kez daha Türkiye'nin en başarılı güreş altyapı eğitim merkezlerinden biri Sakarya Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü güreş takımı olduğu görüldü.

Kulüp başkanı Feyzullah Köstereli turnuvayı yerinde takip ederek istikrarlı başarının altında yatan gerçeğin planlı, programlı, disiplinli, bilimsel veriler ışığında çalışan kaliteli antrenör kadrosu ile iyi antrene edilmiş sporcularla gerçekleştiğini söyledi. Başarılı gidişattan memnuniyetini dile getirirken bu büyük başarıya imza atan değerli antrenörlerimizi ve başarılı sporcularımızı tebrik ediyorum dedi. Başkan Köstereli bizlere her daim güven duyan ve büyük destekler veren kulübümüzün kurucusu ve Onursal Başkanı sayın Ali İnci Vekilimize, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Arif Özsoy ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce'ye desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum dedi. Türkiye ikinciliğimiz ilimize ilçemize hayırlı olmasını diliyorum diyerek sözlerine son verdi.