Gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrasında Mevcut Hendekspor Başkanı Adil Karabulut güven tazeleyerek, Hendekspor’un 3. Lig yolundaki başkanlık görevini sürdüreceği öğrenildi.

Kongre Sosyal Medya Hesabından şöyle duyurulmuştu “24.08.2021 Salı günü saat 17:00 da Hendek belediyesi kültür ve sosyal işler müdürlüğü Nikah/Toplantı salonunda, Değerli üyelerimizin katılımları ile Seçimli olağan genel kurulumuz yapılacaktır. Pandemi koşulları nedeniyle aktif üye olmayan kişilerin üzülerek genel kurul salonuna alınmayacağını değerli Hendek halkına bildirir, genel kurulumuzun Hendekspor camiasına hayırlı olmasını dileriz.”

Kongre sonrasında ise şöyle bir paylaşım yapıldı ; “Hendekspor Umuzun bugün yapılan seçimli genel kurulunda tekrar Başkanlığa seçilen Adil KARABULUT ve Yönetim Kurulunu tebrik eder kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.”

Kongre Sonrasında Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Bir paylaşımla başkanı şöyle kutladı ; “Hendekimizin gururu Hendekspor'un seçimli olağan genel kurulunda yeniden Başkanlığa seçilen Sn. Adil Karabulut ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz. Daima yanındayız Şampiyon “