Kısa süre önce kurulup ilk müsabakalarında Türkiye’de derece yapan Hendek Belediyesi Güreş Takımı sporcuları gelecek için umut veriyor. 17- 23 Haziran 2021 tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen (11-12-13 yaş kategorisinde) Türkiye Grekoromen Güreş Müsabakasında ilçemizi temsil eden Hendek Belediyesi Güreş Takımı Sporcuları Türkiye 3'üncüsü ve Türkiye 5'incisi oldu.

KISA SÜRE ÖNCE KURULDU

Kısa süre önce kurulmasına karşın büyük bir başarı elde ettiklerini dile getiren Kafile Başkanı ve Antrenör Rıza Yetim, “Gerçekten çok mutluyuz iyi bir çalışmanın eseri olarak kısa sürede bu günlere geldik. Bize her fırsatta inanan ve yardımlarını esirgemeyen Hendek Belediye Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu’na teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki senelerde daha büyük başarılara imza atacağımızdan şüpheniz olmasın” diye konuştu.

BABAOĞLU TEBRİK ETTİ

Antalya Kemerde düzenlenen Türkiye Grekoromen Güreş Müsabakasında Hendek Belediyesi Güreş Takımı Sporcusu Efe Demir 78 kg da Türkiye 3'üncüsü olurken, 48 kg da ise Abdussamed Terzi Türkiye 5'incisi oldu. Hendek’e büyük gurur yaşattıklarını dile getiren Başkan Babaoğlu, “Güreş eğitimi için evlatlarını gönderen ailelere şunları söylemek istiyorum, yavrularının iyi bir güreş eğitimi için daha iyi yerlere ve daha iyi derecelere gelmeleri için güreş eğitimlerine ara vermeden devam etmelerini sağlamalısınız. Evlatlarımızın Avrupa ve Dünya Şampiyonasına giden yollarını açmanız ülkemizin ve ilçemizin daha büyük gururlar yaşamasına vesile olacak inşallah. Ben İlçemizi gururlandıran başarılı güreşçilerimizi ve onları yetiştiren antrenörlerini, ailelerini can-ı gönülden tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.