BABAOĞLU’NDAN AVRUPA

ŞAMPİYONUNA ZİYARET

Hendek Karate Takımı sporcularıyla birlikte ziyaret etti...

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, ameliyat olan Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu Avrupa Şampiyonu Ömer Faruk Ateş’i evinde ziyaret etti.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediyesi Karate Takımının antrenmanını ziyaret etti. Burada sporcularla ve aileleriyle görüşen Başkan Babaoğlu ardından ameliyat olan Avrupa Karate Şampiyonu Ömer Faruk Ateş’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Karate takımı antrenörü Nurkan Kayacık,  Ümit Atış ve Volkan Karagöz ile sporcuların eşlik ettiği ziyarette Başkan Babaoğlu, Ömer Faruk Ateş’in sağlık durumu hakkında bilgiler aldı.

Hendek Karate Takımı sporcularıyla birlikte ziyaret etti...

ZİYARETİ BÖYLE DUYURDU

Başkan Babaoğlu ziyareti resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Babaoğlu, “Şampiyonların yetiştiği Karate Kulübümüzde antrenmana katılmamızın ardından sporcu kardeşlerimiz ve hocalarımızla birlikte; ameliyat olan Avrupa Şampiyonumuz Ömer Faruk Ateş kardeşimizi evinde ziyaret ettik. Kendisini iyi gördük, moral bulduk. Geçmiş olsun şampiyon” dedi.