HENDEK’TE PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

Hendek Kaymakamlığı tarafından Kurban Bayramının 2'nci günün de İlçe Müftülüğünde düzenlenen resmi bayramlaşma programının ardından, görev yapan askerler, polisler ve huzurevi sakinleri ile hastanede tedavi gören hastalar ziyaret edilip bayramları kutlandı.

Hendek de protokol bayramlaştı...

YOĞUN KATILIM

Vatandaşların katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma törenine Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Sercan Candan, Siyasi Parti İlçe Başkanları- Yönetimleri, Gençlik ve Kadın Kolları yönetimleri, Bürokratlar, Dernek ve Vakıf Temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Hendek de protokol bayramlaştı...

PROTOKOL TEK TEK DOLAŞTI

İlçe Müftülüğünden düzenlenen törenin ardından protokol, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan güvenlik güçleriyle bayramlaştı. Ardından Melek Nişancı Huzurevinde yaşlılar ziyaret edilirken, son olarak Hendek Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalar ve yakınlarını ziyaret edilerek bayramları kutlandı.

Hendek de protokol bayramlaştı...